Post by khylechmodistge on Mar 16, 2022 14:16:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде за многе новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
Цела игра је у реду, али на крају је тако тешка и наставља да нервира
Најбоља игрица 😍😍😍
Лепо је, али сам завршио већину нивоа, тако да објавите други део што је пре могуће
Swordigo Adventure rjkr
Волите ову игру! Контроле је лако савладати. Графика је пријатна за око. Игра је једноставна, али изазовна. Прича подржава игру. Али, сада има рекламе! 😠 Молим те реци ми да постоји начин да се решим реклама!
В јоб к ту мет бар ј бансхее го има гк ми СЦ арраи блог ду Хандицам ат ан ТВ забава ту цх нецк дуцк то ду фт фок ски дип на ан иф со ка но кид до иф ду ор дип ор стоп ор стоп ус топ оф топ оф топ оф топ оут дри иф ду хе дип оут дип ор дид дип офф то иф гоод Диана да ли он осуши уско сено вруће па уско јабуке дј то уп иф ат бф адд би ГБ не у не ако ах по ах је постављено и добар сет бок то лог ду но оф адд Краби то иоу фисх дј током вашег декх он хит ду иф иоу нот дри ит ф јаје ако је јаје суво је шест тако је у
Swordigo ماجراجویی ihpb
Брухххх ова игра је лака, завршим је 10 пута молим додајте мултиплаиер да бих могао да се борим против другог играча
Програмери молимо да прочитате ово. Ово је веома добра игра. Има занимљиве ствари као што су различити мачеви, непријатељи и добра је авантуристичка игра. Толико ми се допала да сам је играо 16 пута и завршио целу игру. Молимо донесите ажурирање за свордиго које ће донети више непријатељи, авантуре..
Варљиво очаравајућа графика, лака за преузимање и сјајна слагалица са РПГ елементима. Препоручује се пробати.
Ова игра је мање стресна и има невероватну графику...
забавна једноставна игра. Осим скакања. Често када скочите, вертикала је у реду, али хоризонтална је блокирана. Није вредно фрустрације. Ја деинсталирам. Поправи ово и играћу поново.
Onigiri Tango - Japanese Vocabulary Læring wmd
Ако буде објављен на Н64, ово би могао бити један од мојих омиљених наслова. Чини се да је тешкоћа на нивоу Кирбијеве титуле. Контроле су солидне, није тешко скакати са платформе на платформу. Препоручио бих свим обожаватељима платформера.
Неке мисије су претеске!
Цетири звјездице јер је игрица врло добра а сто није пет звјездица није јер нема нових ажурирања
Најбоља. Одлично је радила на свим мојим телефонима
Одлична игра. Одлична прича. 4 звездице јер јој је потребно више контролних тачака, посебно у одржавању на крају света. Такође, борба са 2. шефом је заиста досадна и неправедна. Лавиринтови су досадни, али разумљиви.
Супер авантурица, чиста 5ица.
Хахахахахахахахахахахсхаха вов ок, тако да има пс1 графику а хахаха, ово је у основи ПС1 игра ;-) Дао 2 звездице јер се сећам да се сећам да сам се сјећао да је играјући Црасх Бандикоот на мојој ПС1, то је заиста све лоша причула графику, мислим да смо то и све то прекрили
Swordigo Kalandjátékok yhwt
Ово је најбоља авантуристичка игра на Гоогле Плаи продавници. Ажурирајте игру или направите Свордиго 2.
Игрица је суппер пресао сам је 2 пута 4 звијезде зато сто нема 2 део игрице
Мрзим ову игру да не можеш чак ни да скочиш тако високо ох и потрага је супер тешка да је скок тако лош да поправи своју игру
ова игра је тако проклето тешка да не можете победити ниједан од ових нивоа следећег периода покушајте да победите јебену игру пре него што је објавите
Игрица је супер једна од мојих омиљених и ако некоме треба помоћи нек гледа на ит/гаме ис гоод оне оф ми фаворите анд иф соме неед хелп ватцх ит!!
Најгора игра на свету коју нисам видео ову врсту најгоре игре даћу -100 звездица ова игра није ни толико да заслужује -100 звездица најгора игра на свету не преузимај на 80% нећеш моћи да победиш и ово је постала игра беса, тако да не губите време
Има веома тежак ниво и ниску графику и веома лаг
Конфузна игра... Нема начина да се пређе на следећи ниво у игри.. Постоје различите стазе... У игри се не даје помоћ да се пређе на следећи ниво... Веома збуњујућа игра....
Постоји квар у игри. Када стигнемо до ока, не можемо добити око ако не добијемо И како би требало да завршимо игру,🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Играм је још од 4. године једном сам пресао и волео бих да направите други део Најјача игра...
Игра је радила добро и када кликнем на старт да покренем игру, екран постаје црн са 3 мале тачке и никада се не учитава.
Било је добро, али и досадно. На неке платформе је било тешко прескочити због правог временског распореда, а такође је потребно понављати процес у одређеним областима. Зашто не можемо носити више здравствених напитака? Ићи напред-назад кроз портал је било једноставно. Дакле, уопште није било пријатно.
Одлична игра стварно, само да направе друге дио игре
Много је теска али је ипак цоол 😎
Неки нивои су само фрустрирајући
Веома добро направљена игра за мобилни. То је одлична РПГ авантура која се искрено осећа као ПЦ игрица, али чињеница да је на мобилном уређају је оно што чини разлику. Све у свему, допао ми се, нисам се суочио са било каквим проблемима са играњем тако да нема на шта замерити.
Swordigo הרפתקאות mbzn
Добра игра, али ажурирајте раније
то је заиста одлична игра? што даље идете у нивоима и представља прави изазов АЛИ- Убио сам покваритеља и требало би да могу да пређем превише на следећи ниво, али не могу да скочим тако далеко? и нема шансе да неко може да лети? ово ме је два пута ова игра избацила из нивоа, а друга су 3 камена зида? Нашао сам тајни пролаз и и даље ме нећу пустити да прођем. Зато морам ИЗБРИСАТИ док не завршите остатак програмирања?
Све је у реду, потешкоћа након првог шефа експоненцијално расте, чинећи да се појави забаван изазов. Али изгледа да не могу да изађем из Великих пећина, превише су збуњујуће, а недостатак упутства о томе шта да радим је заиста ограничио моје време за игру. Било је забавно док је трајало.