Post by khylechmodistge on Mar 16, 2022 14:19:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Okulda Korku ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Okulda Korku IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız kristaller için hileler ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Okulda Korku 2022 version ▞▞▞
Çok kötü yaa
Evil Nun: Horror at School آرکید zojf
Ben bu oyunu hiç sevmedim
Bu oyun süper eğlenceli, korkudan kaçış oyunlarını veya büyükanneyi seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim, kontroller iyi ve bir süre için oldukça korkutucu. Birden fazla son ve bir sürü içerik ve sır var, onları dowoading yaparak kendiniz bulup bulamayacağınızı görmek harika!
Gerçekten sıkıcı bir oyun ve ipucu yok
çok korkak
oyun güzel ama korkunç bide altlaara giriyo bide eyilebiliyo ve onu gözlerindeki gibi neredeyse neredeyse görmüyoruz.
Full Pipe: Puzzle Adventure Eventyr flm
çok güncelleme gelsim
iyi oyun ama ama oyuna başlamak daha uzun sürüyor lütfen hayalet modundan hataları ve reklamları kaldırın
Oyun ama pembe çocuklara giriyorsun motorları çalıştırıyor diyor sürekli basıyorum ve motor güzel bu hatanın başarısından memnun olurum
Bu çok iyi bir oyun. 9 yaşındaki çocuğum bu KELPERIANS'ı yarattığınız için teşekkür ediyor.
Oyun güzel iyiki hayalet modun oyununun yapımcısı rahibe zarar vermiyo
İlerlememi kaydetmek için Google Play'e bağlanamıyorum, oyun oynamaya bağlanma düğmesi çalışmıyor!
Bu 3'e puan veriyorum çünkü oradaki mini oyunlardan çoooook nefret ediyorum. Şimdi orijinal oyuna bayılıyorum ama mini oyunlar hakkında -10 puan olmadan yeterince sert bir şeyler yapmak zorunda kalacaksın. Bu yüzden biraz daha kolaylaştırmak için 80 gibi kısaltabilir misiniz lütfen yapın çünkü tüm paramı tamamlamaya çalışırken harcadım ve sonunda o kadar sinirlendim ki bu şikayeti koyuyorum!!!
Evil Nun: Terror en el colegio Arcade rcs
Çok korkutucu, beni zıplattı ve genellikle oyunlarda böyle olmuyorum. Ama sanırım oyunun bütün amacı bu ve grafikler o kadar da kötü değil. Kontrollerin asılmasını alamıyorum, asıl sorunum.
Oyun tamam diyorum. Oynanış iyi olsa da, çok fazla reklam vardı ve The Evil Nun da başarısız oldu ve bazen ilk günden ziyade son güne kaldım.
Oyun mükemmel ötesi yeni güncellemeyle daha güzel olmuş ama bir sorun var ben maske parçalarını tamamlıyorum mezarlık görevinde saati ayarlıyorum doğrum ama olmuşo birde bende biraz yüksek olmuş maske parçası 1750 lira yerine 1000 lira olması daha güzel olur zorlaştırılsın oyun çok zor bir kaçış seçeneğinde olacaksın en zor mod çok zor yani biraz kolay olsun okul çok karanlı önümü göremiyorum ama oyun çok güzel
Ben bu oyunu oynadım.Çok güzel.İkincisinide oynadım.Yakında steam'de pc versiyonu çıkacak.Merakla bekliyorum.Tüm rahibe oyunlarını kazandım.Eski versiyonu olan rahibe nıda kazandım.Kanilizasyon ile kaçışta geldi.
Lütfen oyun kaydetme seçeneğini ekleyin lütfen 🙏🙏
Bu oyun harikaydı ve 1.8.0 sürümü güncellendi
Arkadaşlar kanca nerede?
Kanalizasyonun bitmesiyle oynadı ve neredeyse yendi, ama nedense son su bidonu ortaya çıkmadı ve her yerde onu arıyordum. Bunun dışında hatalar dışında güncellemeyi gerçekten beğendim
Güzel ama olmuş
Evil Nun: Horror at School Arcade reo
Bu, günlük ödüller bile alamayacağınız bir hiledir ve jetonlar asla toplanmayacaktır, bu bir hiledir, daha sonraki seviyelerden sonra jeton alamazsınız zaman kaybı
GEMİS TÜRK TEN İZLİYORUM ONA BURDAN SELAM BEN BARIŞ
Oyunla ilgilenmiyorum lütfen daha önce oyun oynamaya başlamadan önce siyah ekrandan sonra atıyor beni oyundan sorunu lütfen
Kadın çok kolay geliyo
Bu iyi bir oyun ve bulunacak çok şey var ama ne yazık ki bu oyunda herhangi bir ipucu yok. Neyse bu oyunun hayalet modu var, o kötü rahibe bizi görmüyor. bence ipucunun yardımı olmadan hiçbir şey yapamayız. Pennywise hayalet modu var ve ayrıca ipucu var bu yüzden çok beğendim 😍😍😎
Oyun süper mod iyi ki var her şeyi satın aldığımda
Evil Nun: Horror at School Arcade atdh
İyi bir oyun, çok zekice. Vakit geçirmek için güzel bir yol. Arada sırada birkaç yazım hatası oluyor ve mağazada kötü rahibe sayfasında kullanılan üç farklı zamir var. Neden iblise döndüğü gibi bir hikaye daha olsaydı kibar olun. Sığınakta resimler var ama pek resim çizdiklerini sanmıyorum. Bence mutfak alanının altındaki haç ve pentagramın bir tür işlevi olmalı. Ama genel olarak oyunu beğendim.
Bu oyun çok güzel ama mini oyun odasını geçemiyorum ve o kadar güzel ki oynanma doymuyor
Harika ve Harika Haritalar. Ben beğendim bu oyunu hiç unutmuyorum. Harika haritalar ve grafikler vardı ve yeni haritalar için harika ama lütfen bir helikopter kaçışını deneyin. Ve bu oyun ne zaman daha fazla harita geliyor? Bekliyorum canlı oyun kanalını görüyorum şimdi eski sürümden daha korkutucu olduğu için seviyorum. Yeni Haritalar için bu oyun artık ultra aşırı oyun. Korkunç macera ?korku 👻👻👻 ile biraz daha özellik ekleyebilir misiniz? Bu oyunu çok seviyorum ❤️❤️❤️ Ama timsah 🐊 buz çığlık 3 ?
Bu oyun harika ve hepsi oyun odası meydan okumasında geçilmesi imkansız 63 kez oynadım ve hala geçemiyorum lütfen ondan kurtulun, teşekkür ederim
Evil Nun: Okulda Korku 12+. Korku macera oyunu ... Rahibe Madeline tarafından Eagle's Ortaokulu'nun içine hapsedildin.
Bu benim en sevdiğim oyunlardan biri aslında eskiden otobüste tabletimde oynardım ama son bölümü çözemedim ve şimdi mini oyunda takıldım 5 yıldız verirdim ama bazen gecikiyor ve gerçekten sinir bozucu
Kötü..çok fazla böcek var..nefret ediyorum..kötü sosyal hareketlerden çok fazla..kötülük bu kadar hızlı🤣bundan nefret ediyorum çünkü küçük kardeşim bu oyunu oynarken..tek başına tuvalete gitmekten korkmalarına neden oluyor ..bu oyunu oynamadım..teşekkürlerssssssss
Evil Nights Oyunu - Mynet Oyun Evil Nun: Okuldaki Korku APK - hemen indir - Cepde. Evil Nun Scary Horror Game Adventure Evil Nun: The Horror 's Creed PC
Bence bir şeylerin arkasına saklanmak ya da saklanmak Rahibe'nin sana ulaşmasını zorlaştırmalı. Ayrıca, Rahibe pes edene kadar bir şeylerin arkasına saklanmanız veya oturmanız için bir bekleme süresi olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak, ne kadar uzun süre beklerseniz, okuldan çıkmak için o kadar az zamanınız olur. Sadece benim fikrim. XD Şimdiye kadar harika bir oyun.
telefonuma sanki virüs girdi yada benim telefonumda sorun var zaten oynatmada da sorun var pek sevmedim
maskeyi bitirdim sadece labirent meydan okuma maskesi parçasını alamıyorum neden!?? raylarım açılmıyor belli bir süre sonra maskeye ulaştım açmıyorlar
güncelleme iyi olurdu
çok zor
Telefonumda çöküyor ve oynamama asla izin vermiyor. Oynanabilir olması için lütfen uygulamanızı optimize edin