|
Post by Risu Kitsunegari on Jun 12, 2008 20:24:00 GMT -5
name: Maro nickname: N/A pet: none Age: 23 Gender: female gifts: super sonic screech, heat vision description: picture personality: leader like caring for all her younger sisters history: n/a picture: family links: Ikko, Ni, Mi, Shi, Itsutsu, Mu, Sichi, Ku, Juu zodiac sign: snake name: Ikko nickname: N/A pet: none Age: 22 Gender: female gifts: super agile, far above average reaction time description: picture personality: Serious, but has her silly points history: N/A picture: family links: Maro, Ni, Mi, Shi, Itsutsu, Mu, Sichi, Ku, Juu zodiac sign: horse name: Ni nickname: n/a pet: none Age: 21 Gender: female gifts: fluent in every language description: picture personality: knowledgeable, polite history: N/A picture: family links: Maro, Ikko, Mi, Shi, Itstsu, Mu, Sichi, Ku, Juu zodiac sign: rooster name: Mi nickname: N/A pet: none Age: 20 Gender: female gifts: cand send a blast of solar energy out her left hand description: picture looks young for her age personality: sweet, hyperactive, dotting history: N/A picture: family links: Maro, Ikko, Ni, Shi, Itstsu, Mu, Sichi, Ku, Juu zodiac sign: dog name: Shi nickname: N/A pet: none Age: 19 Gender: female gifts: suggestion, hypnosis description: picture personality: Witty, full of tricks history: N/A picture: family links: Maro, Ikko, Ni, Mi, Itsutsu, Mu, Sichi, Ku, Juu zodiac sign: boar
|
|
|
Post by Risu Kitsunegari on Jun 13, 2008 8:46:10 GMT -5
Maro
|
|
|
Post by Risu Kitsunegari on Jun 13, 2008 9:55:48 GMT -5
maro and shi
|
|