|
Post by Risu Kitsunegari on Jun 12, 2008 20:49:39 GMT -5
name: Itsutsu nickname: Go-chan pet: none Age: 18 Gender: female gifts: water controll description: picture personality: smart, kind history: n/a picture: family links: Maro, Ikko, Ni, Mi, Shi, Mu, Sichi, Eito, Ku, Juu zodiac sign: rat name: Mu nickname: N/A pet: none Age: 17 Gender: female gifts: can speak to animals description: picture looks younger than age personality: bubbly history: n/a picture: family links: Maro, Ikko, Ni, Mi, Shi, Itsutsu, Sichi, Eito, Ku, Juu zodiac sign: ox name: Sichi nickname: none pet: n/a Age: 16 Gender: female gifts: white magic description: picture to the left personality: close to her twin, outgoing to others history: n/a picture: family links: Maro, Ikko, Ni, Mi, Shi, Itsutsu, Mu, Eito, Ku, Juu zodiac sign: tiger name: Eito nickname: n/a pet: none Age: 16 Gender: female gifts: black magic description: picture to the left personality: can be bubbily if she wants to be but is shy around others besides her twin history: n/a picture: family links: Maro, Ikko, Ni, Mi, Shi, Itsutsu, Mu, Sichi, Ku, Juu zodiac sign: tiger
|
|